Administratief Medewerker (Tijdelijke rol)

Voor onze Afdeling Administratie zoeken wij tijdelijke versterking!

Ben jij een Administratief Medewerker met boekhoudervaring en op zoek naar een nieuwe tijdelijke uitdaging? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Voor onze administratieve afdeling zoeken wij namelijk tijdelijke versterking.  

  • 📅 Duur: Ongeveer 3 maanden
  • Uren per week: 24-32 uur

Als Administratief Medewerker krijg je de kans om jouw boekhoudkundige en administratieve vaardigheden toe te passen. Je hoofdtaken zullen bestaan uit het boeken en verwerken van facturen, evenals het wegwerken van eventuele administratieve achterstanden. Het is belangrijk dat je minimaal 3 jaar ervaring hebt in een vergelijkbare functie en kennis van boekhoudprocessen bezit.

Vereisten:

  • Minimaal 3 jaar ervaring als Administratief Medewerker
  • Ervaring met het werken met Exact is een sterke pré
  • Secuur en leergierig
  • Proactieve en resultaatgerichte werkmentaliteit

Als je ervaring hebt met Exact, een veelgebruikt boekhoudprogramma, is dat een grote plus! Het stelt je in staat om snel en efficiënt te werken en bij te dragen aan een soepele financiële administratie.

Waarom Nedstack?

Je krijgt de kans om van de wereld een betere en duurzamere plek te maken! Bij Nedstack werk je aan onze duurzame waterstofoplossingen in een dynamische en ambitieuze werkomgeving. Je werkt samen met een internationaal team van gezellige collega's die allemaal gepassioneerd zijn om emissievrije energieoplossingen te leveren aan de wereld. De groei van ons bedrijf biedt kansen voor professionals die het verschil willen maken. Wij bieden een prettige en informele werksfeer met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Wanneer je geïnteresseerd bent, stuur dan je cv en motivatie naar workingwithus@nedstack.com