Operator

Nedstack zoekt versterking in de productie

Bedrijfsomschrijving
Nedstack Fuel Cell Technology BV ontwikkelt en produceert brandstofcellen (PEM) en Systemen. Nedstack richt zich hierbij met name op maritieme installaties en de grootschalige stationaire (FCPP) ten behoeve van opwekking van elektriciteit. We werken intensief samen met systeemintegratoren om wereldwijd schone, emissievrije energieoplossingen te kunnen bieden. Door de toegenomen vraag in onze oplossingen, zijn wij onze organisatie op meerdere plekken fors aan het uitbreiden. Waterstof is een schone manier van energieopslag die wij met onze brandstofcellen weer om kunnen zetten in elektriciteit op het gewenste moment. Er is interesse vanuit vele toepassingen en het wordt gezien als de technologie van de toekomst, dus deze kans wil je niet missen!

Functieomschrijving
Als operator binnen Nedstack ben je verantwoordelijk voor de productie van celplaten voor onze brandstofcellen. Je draagt zorg voor de uitvoering van productiewerkzaamheden volgens de procedures en binnen het afgesproken inzetplan, zodat het productieproces veilig en betrouwbaar, efficiënt, effectief en conform de eisen/specificaties verloopt. Je leert onder andere productiemachines te bedienen en waar nodig voer je ook klein onderhoud uit aan deze machines. Daarnaast zul je als operator ook zorgdragen voor de kwaliteitscontrole van de celplaten en ben je verantwoordelijk voor de eindassemblage van de brandstofcellen. De variatie van werkzaamheden als operator binnen Nedstack maakt het werken interessant en uitdagend. De functie zal worden uitgevoerd in een 2-ploegen dienst.  

Functie-eisen

  • Je hebt technisch inzicht om de basishandelingen uit te kunnen voeren
  • Je hebt ervaring in het bedienen van machines, zoals persen maar ook met controlemiddelen kun je overweg
  • Je hebt een gezonde werkinstelling waarbij je niet alleen je werk goed doet, maar ook ziet liggen.
  • Je hebt goede kennis van de Nederlandse taal.
  • Je bent communicatief vaardig.
  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een productiebedrijf.
  • Je hebt minimaal jouw Vapro A diploma
  • Je hebt een flexibele instelling, bereidheid om ook in ploegen te werken
     

Waarom Nedstack?
Je krijgt de kans om van de wereld een betere en duurzamere plek te maken! Bij Nedstack werk je aan onze duurzame waterstofoplossingen in een dynamische en ambitieuze werkomgeving. Je werkt samen met een internationaal team van gezellige collega's die allemaal gepassioneerd zijn om emissievrije energieoplossingen te leveren aan de wereld. De groei van ons bedrijf biedt kansen voor professionals die het verschil willen maken. Wij bieden een prettige en informele werksfeer met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Wanneer je geïnteresseerd bent, stuur dan je cv en motivatie naar workingwithus@nedstack.com en hopelijk krijgen we snel de kans om kennis met je te maken.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld